belegde broodjesspecialiteitenrecepten

slagerij1977

winkel750

winkel nieuw

Slagerij Ooteman

Slagerij Ooteman is sinds 1972 gevestigd op de Oude Binnenweg en kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap. Met onze eigen worstmakerij en rokerij zijn wij in staat onderscheidende producten te produceren.

Wij werken met speciaal geselecteerd Rundvlees uit de Krimpenerwaard. De blonde dikbil runderen worden kleinschalig en met uiterste zorg  gemest en geslacht. Na het slachten rijpt het vlees na op de benen  waarna het  in de winkel uitgesneden en verwerkt wordt. Hierdoor kenmerkt ons rundvlees zich door een volle en superieure smaak. Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid om alle mogelijke bestellingen te snijden en een optimale kwaliteit te waarborgen.

Naast ons rund en kalfsvlees hebben wij sinds kort ook het  Bourgondisch Scharrelhoen in ons assortiment. Deze nederlandse buitenkip kenmerkt zich door een mooie volle smaak en een stevige structuur. Verder hebben we een uitgebreid assortiment varkensvlees van het Frans graanvarken (porc au grain), een mooi Frans scharrelvarken en het spaanse iberico varken dat zich kenmerkt door zijn ouderwets lekkere smaak. Lamsvlees hebben we in twee variaties. Het ene betrekken wij rechtstreeks van de boer in berkenwoude en het andere is afkomstig uit Nieuw Zeeland.

In onze worstmakerij maken we onder andere verse worstsoorten, ambachtelijke rookworst en diverse gerookte, gebraden of gegrilde vleeswaren.

De laatste jaren onderscheiden wij ons steeds meer in wild en gevogelte hetgeen we direct uit de jacht betrekken. Dus ook voor een mooi stukje wild kunt u bij ons terecht.

Heeft u iets te vieren en geen zin in om zelf de hele dag in de keuken te staan informeert u dan eens naar onze catering mogelijkheden. Van eenvoudige borrelhapjes tot uitgebreid koud/warm buffet of barbeque, wij verzorgen het graag voor u. Wij kunnen zelfs voor al het mogelijke materiaal en dranken zorgen.

Kortom, wilt u een lekker stukje vlees of iets bijzonders, dan bent u bij ons aan het goede adres, Biefstuk wordt voor u naar wens afgesneden en ook de rollade wordt voor u geknoopt, terwijl u wacht. Daarnaast zijn bijna alle (ouderwetse) specialiteiten bij ons voorradig. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren

Wij begroeten u graag eens in onze winkel.

Peter en Nicole Bouter

Oude Binnenweg 123a    Rotterdam    010-4147943 slager